Εμπειρία χρήσης Arthrolon

Εμπειρία χρήσης κρέμας Arthrolon από την Irina από την Αγία Πετρούπολη

Πρόσφατα, η άρθρωση του αγκώνα μου φλεγμονή. Ένα πολύ δυσάρεστο πράγμα: είναι εντάξει να μην κουνήσετε το χέρι σας, πονάει αμέσως. Αυτό χαλάει πολύ τη ζωή, πρέπει να είστε προσεκτικοί, να μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις, να χρησιμοποιείτε σχεδόν μόνο το ένα χέρι.

Διαγνώστηκε με αρθρίτιδα αγκώνα. Ο γιατρός συνέστησε την κρέμα Arthrolon για αρθρώσεις, εξήγησε ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο αποτελεσματικό φάρμακο, αλλά συχνά παραποιείται και επομένως είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο. Βρήκα τον επίσημο ιστότοπο και παρήγγειλα - πολύ σύντομα ήρθε ένας ωραίος σωλήνας και άρχισα να τον χρησιμοποιώ.

εμπειρία χρήσης κρέμας arthrolon

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα;

Είναι πολύ απλό: αλείψτε ένα πονεμένο σημείο τρεις φορές την ημέρα. Το κυριότερο είναι να μην το χάσετε.

Το έκανα και κάθε μέρα γινόταν πιο εύκολο. Ο πόνος και το πρήξιμο εξαφανίστηκαν. Τώρα έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας χρήσης, τελειώνω το μάθημα και ο αγκώνας μου πρακτικά δεν πονάει. Μπορώ να κινήσω τα χέρια μου κανονικά και να ζήσω μια γεμάτη ζωή. Ο γιατρός είπε ότι μετά την ολοκλήρωση του κύριου μαθήματος, είναι δυνατό να συνεχίσετε να λερώνετε τον αγκώνα - για πρόληψη. Νομίζω ότι θα το κάνω.

Εν τω μεταξύ, αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία μου από τη χρήση της κρέμας, γιατί αυτή η εμπειρία ήταν πολύ θετική. Αυτό το εργαλείο λειτουργεί πραγματικά!